Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová

Dobré knihy
115 Kč
EAN 9788090382084
Kategorie Knihy
Značka Forsapi
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Forsapi - <p>Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?</p>

Další informace

EAN
9788090382084
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024