Cukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha

Dobré knihy
314 Kč
EAN 9788073331399
Kategorie Učebnice
Značka Informatorium
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Informatorium - <p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.</p> <p> Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.</p>

Další informace

EAN
9788073331399
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024