Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty - Carsten Bothe

Dobré knihy
206 Kč
EAN 9788075412393
Kategorie Knihy
Značka Vašut
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Vašut - <p></p><p> Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.</p> <p> Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.</p>

Další informace

EAN
9788075412393
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024