Internetový obchod
Kazda - <p>2-fázový výživový program s chutnými recepty na hubnutí: Nejprve rychlé nastartování s velkým množstvím bílkovin, poté dlouhodobé hubnutí díky redukci obsahu sacharidů a kalorií. Efektivní cvičební doporučení pro ploché, pevné břicho a dobrý pocit z celého těla. Sebemotivací k úspěchu: vše, co je potřeba k tomu, abyste dosáhli požadované hmotnosti a trvale si ji udrželi. TUKOVÉ PASTI, KTERÝM SE MŮŽETE VYHNOUT • VÝROBKY Z BÍLÉ MOUKY A CUKRU • NÁPOJE OBSAHUJÍCÍ CUKR • KAŽDÝ DEN JÍST A PÍT VÍCE, NEŽ VAŠE TĚLO POTŘEBUJE • DLOUHÉ, ČASTÉ SEZENÍ • MALO POHYBU • ALKOHOL HUBNUTÍ BŘICHA ČEHO TÍM MŮŽETE DOSÁHNOUT: • STIMULACE METABOLISMU • PODPORA FUNGOVÁNÍ JATER, ZÁZRAČNÉHO ORGÁNU • ZBAVENÍ SE NEOBLÍBENÝCH ŠPÍČKŮ • MOTIVACE VYDRŽET • ZDRAVÉ UŽÍVÁNÍ SI ŽIVOTA • ZLEPŠENÍ VNÍMÁNÍ TĚLA PROSTŘEDNICTVÍM TRÉNINKU SE SILOVÝM ÚČINKEM VŠE, CO JE DOBRÉ PRO JÁTRA • SACHARIDY - PALIVO PRO SVALY A MOZEK. Měly by tvořit maximálně 40 % celkového množství potravy, z toho méně těstovin, rýže a obilovin a více zeleniny. Zeleninové nudle a květákovou rýži lze jíst bez omezení. • PROTEINY (BÍLKOVINY) ZEŠTÍHLUJÍ A PODPORUJÍ ODTUČŇOVÁNÍ JATER 25 % z celkového množství potravy: maso, drůbež, ryby, vejce a mléčné výrobky, případně tofu, seitan a lupiny. • VLÁKNINA - PODPORUJE TRÁVENÍ A ZASYTÍ. Proto si dopřejte co nejvíce zeleniny, ořechů, semínek a luštěnin. To je dobré i pro hladinu cukru v krvi. • TUKY - ZASYTÍ A JSOU NOSITELI VITAMINŮ Čím méně sacharidů jíte, tím více tuků je povoleno. Nejezte však smažená a fastfoodová jídla. Milovníkům masa a ryb pomáhají hubnout steaky a losos s nízkosacharidovými přílohami. • OMEGA-3 MASTNÉ KYSELINY PRO ODTUČŇOVÁNÍ JATER V mořských rybách, jako je losos, makrela a sleď. Také ve lněném semínku, lněném oleji, konopných semínkách, konopné mouce, konopném oleji, oleji z vlašských ořechů, řepkovém oleji a chia semínkách. • VITAMÍN E PRO IMUNITNÍ OBRANU A ODTUČŇOVÁNÍ JATER V lískových oříšcích, mandlích, olivovém a řepkovém oleji. • PROBIOTIKA PRO STŘEVNÍ FLÓRU, IMUNITNÍ OBRANU A ODTUČŇOVÁNÍ JATER. Ve fermentovaných potravinách, jako je jogurt, kefír, kombucha, kimči a kysané zelí. Sarah Schockeová Je nutriční poradkyně, odborná novinářka a tvůrkyně receptů z Frankfurtu nad Mohanem. Praktickými radami a chutnými recepty chce lidi podpořit v tom, aby vzali své zdraví do vlastních rukou. Odbornice na výživu je známá z časopisu „Eltern“ a ze svých vystoupení v televizi WDR. Její knihy byly několikrát oceněny stříbrnou medailí GAD.</p>