Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý

Dobré knihy
231 Kč
EAN 9788086351117
Kategorie Knihy
Značka Ratio
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Ratio - <p>Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.</p>

Další informace

EAN
9788086351117
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024