Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm

Dobré knihy
187 Kč
EAN 9788024742663
Kategorie Knihy
Značka Grada
Obchod Dobré knihy
  • Internetový obchod

Grada - <p></p><p> Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.</p>

Další informace

EAN
9788024742663
Kategorie
Značka
Obchod
EML
Black Friday 2024